Wilt u de Beemster Ruiters steunen in de kosten voor de aanleg van LED verlichting in de binnenbaan? Doe dan mee met onze loterij, waarvoor wij vele gesponsorde prijzen hebben binnengehaald. Het overzicht van de te winnen prijzen kunt u hier vinden.

Hoe bestel ik één of meerdere loten?
De loten kunt u bestellen via beemsterruiters@hotmail.com met daarin vermeld:
– uw naam en telefoonnummer;
– en het aantal loten dat u wilt kopen.
1 lot       = 10 euro
3 loten   = 25 euro
13 loten = 100 euro
U ontvangt dan een bevestiging, uw lotnummers én een betaalverzoek per e-mail retour.

Wanneer mogelijkheid tot kopen loten?
De verkoop van loten start met ingang van heden en sluit op donderdag 10 december.
De lijst met namen van mensen die loten hebben gekocht, kunnen wij vanwege de AVG-wet niet openbaar maken. Wilt u toch graag inzage in de lijst met betrekking tot uw eigen lotnummers? Neem dan contact met ons op via het hierboven genoemde e-mailadres.

Loterij
De trekking is op zaterdag 12 december vanaf 19.30 uur live te volgen via Facebook.
Alle loten staan op naam. Winnaars worden telefonisch geïnformeerd.
De gewonnen prijzen kunnen zondag 13 december tussen 13.00 en 15.00 worden opgehaald in de kantine bij de Beemster Ruiters.

Speciale leden actie!!!! Elk lid dat twintig loten (ver)koopt (aan bijvoorbeeld familieleden, buren of vrienden) loot mee voor een speciale prijs. Per twintig verkochte loten gaat je naam in een ton. Verkoop je het dubbele aantal loten (40 stuks), dan maak je twee keer kans op deze extra prijs! Hoe werkt het: je levert het lijstje met de verkochte loten aan via de e-mail (inclusief de e-mailadressen) en wij nemen contact op met de mensen voor de betaling en geven aan hen de lotnummers door.

Sponsoren loterij…?
Bent u óf kent u iemand die ook nog graag een leuke prijs wil sponsoren? Wij houden ons van harte aanbevolen. Stuur de informatie over de prijs, samen met het logo van het bedrijf, per e-mail aan ons op en wij zullen er voor zorg dragen dat uw bedrijf ook wordt opgenomen in de lijst met sponsoren.