De Glamour Horse Bingo: Update 29-9-2020

Beste Bingo deelnemers,
Helaas.. de bingo van 3 oktober kan gezien de Covid-19 maatregelen niet doorgaan zoals we gepland hadden. Maar.. het gaat door! Je krijgt van de organisatie van Glamour Horse Bingo bericht over de voorgang van de bingo.

Veel plezier met de bingo.

—–

3 oktober zal de Glamour Horse Bingo gaan plaatsvinden in de binnenbak van de Beemster Ruiters. Kleed je hier gepast op, gezien de dagen van oktober al aardig koud kunnen zijn. Voor deze avond zal de gehele inrichting voldoen aan de richtlijnen omtrent Covid-19. Dit betekend voor deze avond het volgende:

  • Vanaf 19.00 uur is de binnenbak open en toegankelijk voor bingo deelnemers. 20.00 starten we de bingo, wees op tijd om voldoende doorgang te houden bij de ingang.
  • Er is een gastenlijst deze avond. Sta je niet op deze lijst dan kunnen we je helaas geen toegang geven. Dit is puur voor het waarborgen dat er niet teveel mensen binnen zijn. De gastenlijst wordt samengesteld door de organisatie van de Glamour Horse Bingo.
  • Bij binnenkomst krijg je je tafel en stoel(len) toegewezen, neem direct plaats. Op iedere tafel ligt een blad waarop te lezen is hoe de catering er deze avond uit zal zien. De catering wordt verzorgd door vrijwilligers van De Vennen en de Beemster Ruiters.
  • Deze avond kan er alleen met pin betaald worden, er zullen meerdere apparaten beschikbaar zijn om gebruik van te maken.
  • Neem je eigen schrijfgerei mee om de bingo kaart bij te houden.